Ammattitaitoa ja korkeatasoista osaamista nykyaikaisilla työkaluilla

Olen toiminut Keski-Uudellamaalla kiinteistönvälittäjänä jo lähes 15 vuotta. Sinä aikana alueen kodit ja ihmiset ovat tulleet tutuiksi, joillekin on etsitty koti jo useamman kerran.

Aiempi työurani lähes 20 vuotta franchising-yrittäjänä ja sen jälkeen vuodet kiinteistönvälittäjänä kahdessa valtakunnallisessa kiinteistönvälitysketjussa ovat olleet arvokkaita oppivuosia, joiden aikana olen hioutunut timantinkovaksi ammattilaiseksi, kiitos siitä. Nyt tiedän miten haluan palvella asiakkaitani itsenäisenä yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä. Kun kokemus, asiantuntemus ja räätälöity palvelu kohtaavat, kohtaavat myös myyjä ja ostaja – ihmiset ja kodit.

OTA YHTEYTTÄ

Mitä arviokäynnillä tapahtuu?

Onko kodin vaihtaminen ajankohtaista? Kutsu meidät kotikäynnille! Laadimme sinulle kotisi myyntisuunnitelman ja ratkomme siihen mahdollisesti liittyvät haasteet.

LUE LISÄÄ

Mikä on DIAS-kauppa?

DIAS mahdollistaa asuntokauppojen allekirjoittamisen ja kaikki siihen liittyen velvollisuuksien hoitamisen täysin digitaalisesti, ilman että tarvitsee varata pankista aikaa ja allekirjoittaa kaupat paikanpäällä.

LUE LISÄÄ