Mikäli olet löytänyt meidän kohteista sinulle sopivan kodin toimi seuraavanlaisesti:

Ole meihin yhteydessä sopiaksesi näyttöaikaa. Samalla lähetämme sinulle kohteesta löytyvät dokumentit. Dokumentit kannattaa aina lukea läpi huolella, ja mikäli niistä sinulla herää kysymyksiä saat aina kysyä tarkentavia kysymyksiä meiltä, autamme mielellämme!

Asuntokaupoille kannattaa tosin lähteä vasta sitten, kun olet jo saanut pankilta alustavan lainatarjouksen, tai ainakin avannut keskusteluyhteyden heidän suuntaan. Näin varmistetaan, etteivät kiinnostavat kohteet mene sinulta ohi, ja kaupankäynti sujuu jouhevana.

Jätä tarjous

Kun olet tutustunut kohteen tietoihin sekä käynyt asuntonäytöllä, voit jättää kohteesta oman näköisen tarjouksen. Tarjouksen voit jättää sähköpostitse ja sen tulisi sisältää nämä seuraavat asiat:

  1. Sinun täydelliset yhteystiedot kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sotu
  2. Tarjouksen summa
  3. Ehdot mikäli niitä on. Ehdot voivat liittyä vapautumiseen tai muihin kohteen  yksityiskohtiin

Tarjouksen jättämisen jälkeen syötämme sen sähköiseen järjestelmään ja laitamme sinulle allekirjoituslinkin sähköpostilla, jonka voit käydä allekirjoittamassa verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen laitamme sen myyjälle. Myyjä loppupeleissä päättää hyväksyykö, hylkääkö vai tekeekö hän vastatarjouksen tästä. Sähköinen tarjous on täysin sitova, joten siitä ei voi enää perääntyä.

Mikäli myyjä hyväksyy tekemäsi tarjouksen, me laadimme kauppakirjat ja sovimme yksityiskohdat; tehdäänkö kauppa DIAS-järjestelmällä, vai menemmekö pankkiin. Mikäli kaupat tehdään DIAS:ksen kautta, luovutamme sinulle avaimet, muutoin voimme sopia kaupantekotilaisuudessa avainten luovutuksesta.

Lue lisää dias-kaupasta Ota yhteyttä